☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Fine Art Print

Fine Art Print - Hahnemuhle FineArt Baryta

20x20 (CM)

vanaf € 15

FineArt Baryta is een papier dat de toon zet voor hoge kleurdiepte, groot kleurbereik en beeldscherpte. Dit papier geeft de "wow" factor, in het bijzonder bij zwart-wit prints met een extreem hoge dichtheid en fijne grijstinten. Het gebruik van bariumsulfaat in de premium inkjet coating zorgt voor de typische glans die dit papier een echte vervanger maakt voor traditionele analoge Baryta papieren.

Hahnemühle FineArt Baryta®

 • hoek fine art fineart baryta
 • Foto laten printen op fine art papier van Hahnemühle

  Als u er voor kiest om uw foto’s te laten printen door Gallery Color, dan kunt u er van op aan dat deze van zeer hoge kwaliteit zijn. Gallery Color is specialist in het printen en afdrukken van foto's voor alle markten. Zowel voor consumenten als voor professionele fotografen worden alleen de beste materialen en afdruktechnieken gebruikt.

  Product details

  Papiersoort Hahnemühle Photo FineArt Baryta®
  Dikte 325 gram
  Kenmerken  Hoogglans / wit

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Hoogwaardige kwaliteit print

  Uw foto’s worden geprint op een Epson Stylus Pro 11880 inktjet printer. Natuurlijke, precieze huidtinten met de fijnste details door de UltraChrome K3-inktset alsook de Epson Micro Piezo ™- drukkoptechnologie. Met een keuze uit 4 papiersoorten van Hahnemühle weet je zeker dat je foto voor vele jaren een prachtig kunstwerk blijft.

  Standaard een witrand

  Alle prints op Hanemühle papier worden standaard geleverd met een witrand om de foto heen. Dit heeft niet alleen een praktische maar ook een estetische reden. Door de extra witrand kunt u de foto gemakkelijker inlijsten zonder dat er beeld wegvalt achter bijvoorbeeld een passe-partout. Daarnaast komt door de witrand uw foto nog meer naar voren en wordt het een echt kunstwerk.

  fineart baryta witte rand
 • varianten fine art afdrukken

  Made in Holland

  Wij van Gallery Color hebben jarenlange ervaring in het afdrukken en printen van foto's op de allerhoogste kwaliteit. Wij doen dit met passie net als u met passie de foto's maakt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u met specifieke wensen ook bij ons terecht kunt. Heeft u dus hulp nodig of kunt u iets niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.