☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto in lijst

Foto in lijst - Galerielijst

20x20 (CM)

vanaf € 76

Bij Gallery Color kunt u uw foto in lijst gemakkelijk online bestellen. Een originele fotoafdruk wordt achter plexiglas of op dibond plaat verlijmd en ingelijst in een prachtige lijst van hout of aluminium. De lijsten zijn er in verschillende profielbreedtes en kleuren.  Tevens is iedere foto in lijst uitgerust met een gemakkelijk ophangsysteem.

 • hoek foto in lijst zwart
 • Galerielijst

  De galerielijst is een foto achter plexiglas ingelijst in een houten frame.

  Voeg deze lijst toe bij een van de volgende producten:

  De galerielijst is een houten lijst beschikbaar in twee profielbreedtes en een verscheidenheid aan kleuren.

  foto in Galerielijst

  Product details

  Galerielijst
  Galerielijst
  Profiel

  Kleur

  Zwart (nerf)
  Zwart (nerf)

  Wit (nerf)
  Wit (nerf)

  blank
  Blank

  Bruin
  Bruin

  Eiken
  Eiken

   

   

   

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Belichting en ontwikkeling

  De belichting van uw foto’s  doen we op een ZBE Chromira LEDbelichter. De belichting vindt plaats met een continuous tone op een resolutie van 400 dpi. Vervolgens wordt het via het traditionele fotochemische proces ontwikkeld op hoogwaardig fotopapier van Fuji. Hiermee krijgt u de foto in lijst een ongeëvenaarde kwaliteit.

  Kwaliteit waar we trots op zijn

  Gallery Color heeft een jarenlange reputatie opgebouwd in het ontwikkelen van foto’s en het creëren van fotodecoraties. Tevreden klanten staan bij ons voorop. Dit wordt mogelijk gemaakt door nooit concessies te doen aan de technieken en de kwaliteit van de materialen. De lijst waar de foto mee wordt afgewerkt is bijvoorbeeld van robuust hout en afgewerkt met een strakke coating.

  vooraanzicht foto in lijst zwart
 • fotopapier foto in lijst zwart
 • varianten foto in lijst

  Het hele proces in eigen huis

  Door het gehele proces in eigen huis uit te voeren kunnen we op ieder punt in het proces ingrijpen om de kwaliteit te waarborgen. Zo kunt u er van op aan dat u een foto in lijst krijgt waar u lange tijd van kunt genieten. Bovendien kunnen we maatwerk leveren doordat we alles in eigen huis houden.

  Service en levering

  Als uw foto in lijst gereed is dan wordt de decoratie zorgvuldig ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Bovendien wordt de foto in lijst uitgerust met een handig ophangsysteem zodat u direct kunt genieten van uw persoonlijke foto in lijst.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.