☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto in lijst

Foto in lijst

Je hebt een prachtige foto die je graag aan de muur zou willen hebben. Door te kiezen voor de printtechnieken van Gallery Color ben je in ieder geval al verzekerd van een superscherpe foto met fraaie kleuren en fijne details. Een foto die je met trots aan de wand kunt hangen. Bij Gallery Color kun je er ook voor kiezen om je foto te laten leveren inclusief lijst. Je hebt de keuze uit diverse mooie, houten en aluminium exemplaren. Onze foto’s worden altijd inclusief handig ophangsysteem geleverd. Je foto in lijst is daarmee meteen klaar om op te hangen!
vanaf € 73

FOTO IN LIJST

  • Een lijst van echt hout of aluminium
  • Briljante kleuren
  • Echte fotoafdruk achter echt Plexiglas of op dibond
  • Verkrijgbaar verschillende maten, kleuren en types
  • Makkelijk op te hangen

Altijd iets wat bij jouw interieur past

Bij Gallery Color kies je uit verschillende soorten lijsten. Deze lijsten zijn gemaakt van robuust hout of aluminium en verkrijgbaar in diverser kleuren en maten. Het resultaat is een strakke lijst, verkrijgbaar in bijna elk mogelijke maat. Op zoek naar iets bijzonders? Dan kun je ook overwegen om te kiezen voor een baklijst. Waar een foto in een gewone lijst een sluitend geheel wordt, wordt er bij een foto in een baklijst 0,5 cm ruimte gehouden tussen de lijst en de foto. Hierdoor lijkt de foto als het ware te zweven in de lijst.

Laat je een foto in lijst afdrukken? Kies het type lijst dat je wilt hebben, tijdens het bestellen kun je dan verschillende opties kiezen, zoals lijstprofiel, kleur, type papier en afwerking. Op onze website kun je kiezen uit diverse gangbare formaten. Echter, omdat we bij Gallery Color de productie volledig in eigen handen hebben, kunnen wij ook maatwerk leveren. Staat jouw formaat er dus niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Foto in lijst online bestellen

Een foto in lijst online bestellen doe je natuurlijk bij Gallery Color! Dat is niet alleen heel gemakkelijk, maar ook veilig en snel! In slechts enkele stappen kun je een foto in lijst bestellen.
  • Selecteer de foto van jouw keuze.
  • Kies de uitsnede.
  • Selecteer het gewenste type lijst en opties

Jouw bestelling wordt uiteraard met zorg verpakt en verstuurd. Liever je bestelling ophalen? Dat kan natuurlijk ook. Heb je nog vragen of kunnen we je verder nog ergens mee helpen? Neem dan gerust met onze klantenservice op. We staan voor je klaar!