Foto in lijst

Foto in lijst - Witte baklijst

20x30 (CM)

vanaf € 85

Met een foto in baklijst creëert u een fotodecoratie met zwevend effect, dit komt doordat de foto een kleine afstand heeft tot de lijst. De foto wordt verlijmd op een dibond plaat en afgewerkt met plexiglas aan de voorkant van de foto. Hierdoor vormt zich één geheel en wordt het een strakke en eigentijdse decoratie.

FOTO IN WITTE BAKLIJST

 • Foto achter Plexiglas zwevend in de lijst
 • Indrukwekkende fotoafwerking voor aan de muur
 • Wit gelakt hout
 • Afmeting is de beeldmaat
 • Makkelijk op te hangen
 • hoek foto in baklijst wit
 • Echte foto's in een prachtige baklijst

  Gallery Color kiest er voor om de foto’s daadwerkelijk te ontwikkelen in plaats van deze te printen. Dit komt terug in de kwaliteit van uw foto in lijst. Het plaatsen van een foto in baklijst heeft als resultaat dat uw foto extra benadrukt wordt. De baklijst is gemaakt van robuust hout en is afgewerkt met een strakke lak zodat er geen houtnerven meer zichtbaar zijn.

  Product details

  papiersoort Fujicolor Crystal Archive Type DPII / glans / 220 grams
  bewerking foto verlijmd achter plexiglas / 3mm
  afwerking geplakt op dibond / 3 mm en bevestigd in witte baklijst
  inclusief robuust ophangsysteem

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Belichting en ontwikkeling van de foto's

  Voordat uw foto’s worden afgedrukt, worden deze belicht met een Durst Lambda laserbelichter. Hiermee worden alle kleuren van uw foto’s heel natuurlijk vertaald. Vervolgens worden uw foto’s op traditioneel fotochemische manier ontwikkeld op hoogwaardig fotopapier. Hierdoor wordt de foto in baklijst een waar kunststuk waar u jarenlang van kunt genieten.

  Geen concessies aan kwaliteit

  Aan de kwaliteit van de materialen die we gebruiken doen we geen enkele concessie. Dit geldt voor zowel het fototechnische gedeelte als de kwaliteit voor het materiaal van de lijsten. De baklijsten van Gallery Color zijn gemaakt van robuust hout en zorgvuldig gelakt zodat er geen houtnerven meer zichtbaar zijn. Zo krijgt u een strakke foto in lijst en creëert u een eigentijdse decoratie voor huis of kantoor.

  vooraanzicht foto in baklijst wit
 • fotopapier foto in lijst wit
 • varianten foto in baklijst

  Made in Holland

  Wij doen het hele proces zelf: van het afdrukken van de foto tot het fraai afwerken ervan. In een fotolab dat al sinds 1977 in bedrijf is. Gallery Color staat hierdoor zelf garant voor de kwaliteit van het geleverde product. Bovendien kunnen we hierdoor maatwerk leveren, ook voor uw foto in lijst.

  Geen verrassingen bij de kassa

  Onze kwaliteit is standaard, onze producten zijn inclusief een stevig ophangprofiel. Bij ons hoeft u niet voor alles extra te betalen. Wij hanteren een vast bedrag voor de verzending en leveren alles binnen 7 werkdagen. Geen verrassingen bij de kassa!

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.