Foto in lijst

Foto in lijst - Zwarte baklijst

20x30 (CM)

vanaf € 85

Met een foto achter Plexiglas, geplakt op een plaat dibond en omlijst met een stijlvolle zwarte baklijst, haalt u een schitterende decoratie in huis waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. De baklijst is gemaakt met kwalitatief hout en afgewerkt met een professionele coating om de duurzaamheid te garanderen.

FOTO IN ZWARTE BAKLIJST

 • Foto achter Plexiglas zwevend in de lijst
 • Indrukwekkende fotoafwerking voor aan de muur
 • Zwart gelakt hout
 • Afmeting is de beeldmaat
 • Makkelijk op te hangen
 • hoek foto in baklijst zwart
 • Foto in baklijst

  Met een foto in baklijst (ook wel canvaslijst genoemd) zweeft de foto als het ware in de lijst. Aan alle zijden wordt 0,5 centimeter ruimte gehouden tussen de lijst en de foto, hierdoor wordt de focus nog eens extra naar de foto getrokken en heeft u een stijlvolle decoratie voor huis of kantoor.

  Product details

  papiersoort Fujicolor Crystal Archive Type DPII / glans / 220 grams
  bewerking foto verlijmd achter plexiglas / 3mm
  afwerking geplakt op dibond / 3 mm en bevestigd in zwarte baklijst
  inclusief robuust ophangsysteem>

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Ontwikkelde foto in lijst

  Gallery Color heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van foto’s. Uw foto’s worden op professionele wijze ontwikkeld, daardoor kunt u jarenlang genieten van uw persoonlijke herinnering. De baklijst om de foto benadrukt deze persoonlijke herinnering nog eens en zo creëert u een glanzende blik op het verleden.

  Eenvoudig uw foto in lijst bestellen

  U kunt uw foto in baklijst eenvoudig online bestellen bij Gallery Color. Als u het type lijst gekozen heeft, kunt u in drie stappen de juiste foto’s selecteren. In stap 1 kunt u uw foto’s uploaden. In stap 2 kunt u het formaat selecteren en in stap 3 kunt u de uitsnede kiezen. In iedere stap houdt ons systeem bij of de foto geschikt is voor een foto in lijst. Houdt u bij het kiezen van het formaat wel rekening met het feit dat de maten die zijn weergegeven, beeldmaten zijn. De totale grootte van de foto in lijst is dus een paar centimeter groter.

  vooraanzicht foto in baklijst zwart
 • fotopapier foto in baklijst zwart
 • varianten foto in baklijst

  Service en levering

  Bij iedere foto in baklijst wordt rekening gehouden met de mogelijkheid tot het ophangen van de decoratie. Daarom wordt aan de achterkant van de baklijst een handig ophangsysteem gemonteerd. Hierdoor kunt u direct genieten van uw foto in baklijst.

  Geen verrassingen bij de kassa

  Onze kwaliteit is standaard, onze producten zijn inclusief een stevig ophangprofiel. Bij ons hoeft u niet voor alles extra te betalen. Wij hanteren een vast bedrag voor de verzending en leveren alles binnen 7 werkdagen. Geen verrassingen bij de kassa!

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.