Foto in lijst

Foto in lijst - Zwarte lijst

20x30 (CM)

vanaf € 85

Bij Gallery Color kunt u uw foto in lijst gemakkelijk online bestellen. Een originele fotoafdruk wordt achter plexiglas geplaatst, gelijmd op een dibond plaat en ingelijst in een zwarte lijst van hout. De lijst is gelakt waardoor er geen houtnerven meer zichtbaar zijn en het geheel een strakke decoratie wordt.  Bovendien is iedere foto in lijst uitgerust met een gemakkelijk ophangsysteem.

FOTO IN ZWARTE LIJST

 • Een zwarte lijst van echt hout
 • Echte fotoafdruk achter echt Plexiglas
 • Briljante kleuren
 • Gekozen formaat is de beeldmaat
 • Makkelijk op te hangen
 • hoek foto in lijst zwart
 • Echte foto's in lijst

  Waar andere aanbieders nog regelmatig kiezen voor het printen van foto’s, ontwikkelen wij bij Gallery Color iedere foto. Dit verschil in kwaliteit is direct zichtbaar. Doordat de foto’s verlijmd zijn achter plexiglas zijn ze bovendien beschermd tegen UV- straling, hierdoor kunt u lange tijd genieten van uw ingelijste foto.

  Product details

  papiersoort van fotoafdruk Fujicolor Crystal Archive Type DPII / glans / 220 grams
  bewerking foto verlijmd achter plexiglas / 3mm
  afwerking geplakt op dibond / 3mm en ingelijst in zwarte lijst
  inclusief robuust ophangsysteem

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Belichting en ontwikkeling

  De belichting van uw foto’s  doen we op een Durst lambda laserbelichter. De belichting vindt plaats met een continuous tone op een resolutie van 400 dpi. Vervolgens wordt het via het traditionele fotochemische proces ontwikkeld op hoogwaardig fotopapier van Fuji. Hiermee krijgt u de foto in lijst een ongeëvenaarde kwaliteit.

  Kwaliteit waar we trots op zijn

  Gallery Color heeft een jarenlange reputatie opgebouwd in het ontwikkelen van foto’s en het creëren van fotodecoraties. Tevreden klanten staan bij ons voorop. Dit wordt mogelijk gemaakt door nooit concessies te doen aan de technieken en de kwaliteit van de materialen. De lijst waar de foto mee wordt afgewerkt is bijvoorbeeld van robuust hout en afgewerkt met een strakke coating.

  vooraanzicht foto in lijst zwart
 • fotopapier foto in lijst zwart
 • varianten foto in lijst

  Het hele proces in eigen huis

  Door het gehele proces in eigen huis uit te voeren kunnen we op ieder punt in het proces ingrijpen om de kwaliteit te waarborgen. Zo kunt u er van op aan dat u een foto in lijst krijgt waar u lange tijd van kunt genieten. Bovendien kunnen we maatwerk leveren doordat we alles in eigen huis houden.

  Service en levering

  Als uw foto in lijst gereed is dan wordt de decoratie zorgvuldig ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Bovendien wordt de foto in lijst uitgerust met een handig ophangsysteem zodat u direct kunt genieten van uw persoonlijke foto in lijst.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.