☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto op dibond

Foto op dibond

Wij ontwikkelen echte fotoafdrukken deze voorzien we van een glans, mat of zijdeglanslaminaat en plakken vervolgende de foto op dibond. Wij doen geen concessies aan kwaliteit: wij gebruiken alleen het beste materiaal en leveren alles inclusief een robuust ophangsysteem. De kwaliteit waar musea en galeries voor kiezen is nu voor iedereen bereikbaar.

  • De allerhoogste kwaliteit door gebruik van echte foto's (geen onscherpe directdruk)
  • Al meer dan 10.000 tevreden klanten en een beoordeling van 9.4!
  • Leverbaar in elk gewenst formaat (maatwerk)
  • Als beste getest (platina award) door Digifoto Pro!
vanaf € 9

FOTO OP ALU-DIBOND

  • Aludibond als materiaal voor uw foto op dibond; een extra stevig plaatmateriaal
  • Een echte fotoafdruk met glans, zijdeglans of mat laminaat
  • Kwaliteit zoals in de galerie
  • Uw dibond foto is echt handwerk; maatwerk mogelijk
  • uw foto op dibond is direct klaar om op te hangen

Waarom kies je voor aluminium dibond foto’s?

Het gebruik van strakke lijnen, vormen en moderne accessoires is helemaal in. Wie van puur en stijlvol houdt, laat zijn of haar foto’s afdrukken op dibond. Waarom dan kiezen voor dit materiaal? Aluminium dibond is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit drie lagen: een laag van zwarte polyetheen, omsloten door twee lagen aluminium. Deze buitenste lagen zorgen voor een maximale stevigheid en vormvastheid. Wij gebruiken dibond van 3 mm dikte die wordt afgewerkt met een platinawitte coating. Kleine of grote afdruk: met dibond kan het allemaal! Ga je voor een verbluffend groot formaat? Wij realiseren jouw foto zelfs op een formaat van 300 x 125 cm!

Bepaal de uitstraling van jouw foto op dibond: mat, glans of zijdeglans

Eén ding is zeker: wanneer je jouw foto’s door Gallery Color laat afdrukken dan ben je altijd verzekerd van kwaliteit, een duurzaam resultaat en levensechte foto’s! Wij belichten foto’s met de allernieuwste LED belichtingstechniek. Vervolgens worden de afdrukken op traditionele fotochemische manier ontwikkeld. Dankzij deze werkwijze door onze professionals ben je altijd verzekerd van een verbluffend resultaat. Dat resultaat bepaal je echter voor een groot deel zelf. Hoe je dat doet? Bij Gallery Color kun je ervoor kiezen om je foto mat, glans of zijdeglans te laten lamineren. Een matte afdruk op dibond geeft de foto een natuurlijke terughoudendheid en een glans foto op dibond laat de afdruk extra stralen. Ga je voor een beetje van beiden? Kies dan voor zijdeglans. Uiteraard behandelen we de dibond print met grote zorg, om zo te garanderen dat we een product opleveren zonder luchtbellen of oneffenheden!

Jouw creatie bestellen en direct ophangen

Gallery Color hecht veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid. En wat is er nu leuker dan jouw foto na ontvangst direct op te kunnen hangen? Daarom worden al onze foto’s op dibond zonder extra kosten opgeleverd met een robuust ophangsysteem. Nadat jij je bestelling hebt ingediend ontvang je jouw product binnen 7 werkdagen en hang je de foto dus direct op. Geen gedoe, geen verrassingen! Vragen of opmerkingen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar.