☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto op dibond

Foto op dibond - Mat

20x20 (CM)

vanaf € 19

Een matte fotoafdruk op dibond levert een strakke en eigentijdse decoratie op voor in uw huis of op kantoor. We maken een echte fotoafdruk van uw foto. Daarna wordt de foto voorzien van een matte lamineerlaag en geplakt wordt op dibond, een aluminium paneel met een kunststof kern.

FOTO OP DIBOND MAT

 • Strak resultaat met een mat laminaat
 • Een kunstwerk voor aan de muur
 • Formaat van 10x15 tot 125x300cm
 • Maatwerk mogelijk, tot op de mm nauwkeurig 
 • Robuust ophangframe bij de prijs inbegrepen
 • hoek foto op dibond mat
 • Persoonlijke wanddecoratie

  Met een matte foto op aluminium dibond, creëert u een moderne en persoonlijke wanddecoratie die zeer duurzaam is. Door in de afwerking een speciale coating te gebruiken zijn al onze foto’s op dibond beschermd tegen UV stralen en wordt de kwaliteit gegarandeerd.

  Product details

  papiersoort Fujicolor Crystal Archive Type DPII / 220 grams
  bewerking foto mat gelamineerd
  afwerking geplakt op dibond / 3 mm
  inclusief robuust ophangsysteem

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Handig ophangsysteem

  Standaard leveren we uw bestelling met een handig ophangsysteem. Hierdoor kunt u uw dibond foto makkelijk aan de muur hangen na levering. Geen verassingen en direct plezier van uw foto op dibond!

  Kwalitatieve materialen

  Door dibond te gebruiken van zeer hoge kwaliteit, kunt u jarenlang genieten van uw persoonlijke wanddecoratie. Het aluminium dibond dat wij gebruiken voor uw foto is 3 mm dik. Hierdoor is uw foto op dibond vormvast en duurzaam.

  ophangframe foto op dibond mat
 • fotopapier foto op dibond mat
 • varianten foto op dibond

  Ontwikkelen van de foto

  Gallery Color belicht en ontwikkelt nog echte fotoafdrukken. Bovendien doen we het gehele proces zelf. Daarom kunnen we u kwaliteit garanderen en kunnen we u beloven dat er geen oneffenheid in de foto zal zitten.

  Standaard maten en persoonlijk op maat

  Wij kunnen alle afmetingen maken. U kunt op de milimeter nauwkeurig de gewenste maat aangeven. De maximale grootte die we kunnen maken is 125 x 300 cm. Hierdoor is er voor iedere ruimte een passende oplossing

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.