☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto op dibond

Foto op dibond - Zijdeglans

20x20 (CM)

vanaf € 19

Uw foto krijgt met dibond een moderne uitstraling! Dibond is krimp en rekvrij en een oersterk materiaal. Wij ontwikkelen uw foto op 220 grams, hoogwaardig, fotopapier. Vervolgens krijgt de foto nog een beschermende zijdeglans laminaat. Uw foto op dibond wordt geleverd met aan de achterzijde een aluminium ophangprofiel. Zo lijkt het of uw foto aan de wand zweeft.

FOTO OP DIBOND ZIJDEGLANS

 • Prachtige foto met een zijdeglans laminaat
 • Museumkwaliteit foto’s
 • Echt handwerk
 • Snelle productie en maatwerk mogelijk
 • Onzichtbaar ophangsysteem , dus geen boorgaten
 • hoek foto op dibond zijdeglans
 • Foto's op dibond met een zijdeglans laminaat

  Met een zijdeglans foto op aluminium dibond, creëert u een moderne en persoonlijke wanddecoratie die zeer duurzaam is. Door in de afwerking een speciale coating te gebruiken zijn al onze foto’s op dibond beschermd tegen UV stralen en wordt de kwaliteit gegarandeerd.

  Product details

  papiersoort Fujicolor Crystal Archive Type DPII / 220 grams
  bewerking foto zijdeglans gelamineerd
  afwerking geplakt op dibond / 3 mm
  inclusief robuust ophangsysteem

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Handig ophangsysteem

  Standaard leveren we uw bestelling met een handig ophangsysteem. Hierdoor kunt u uw dibond foto makkelijk aan de muur hangen na levering. Geen verassingen en direct plezier van uw foto op dibond!

  Kwalitatieve materialen

  Door dibond te gebruiken met een zeer hoge kwaliteit, kunt u jarenlang genieten van uw persoonlijke wanddecoratie. Het aluminium dat wij gebruiken voor uw foto is aan voor- en achterzijde 0,2 mm dik en omsluiten een zwarte polyethyleen kern. De dikte van de plaat dibond is 3mm. Hierdoor is uw foto op dibond vormvast en duurzaam.

  ophangframe foto op dibond zijdeglans
 • fotopapier foto op dibond zijdeglans
 • varianten foto op dibond

  Ontwikkelen van de foto

  Gallery Color heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van echte foto’s. Sinds kort maakt Gallery Color gebruik van de allernieuwste LED belichtingstechnologie. Daarom kunnen we u de allerhoogste kwaliteit garanderen en kunnen we u beloven dat er geen oneffenheid in de foto zal zitten.

  Op maat gemaakt

  Behalve de afmetingen die vaak worden gebruikt in huis of kantoor, kunnen we dibond print ook persoonlijk op maat maken tot een grootte van 125 x 300 cm. Hierdoor is er voor iedere ruimte een passende oplossing.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.