☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  

Foto op Glas, uw Foto Achter een laagje Plexiglas

Een foto op glas creëert een bijzondere uitstraling in de ruimte waar je de decoratie ophangt. De foto zal fungeren als een ware blikvanger. Door het verschil in lichtval, zal de aanblik van de foto op glas steeds veranderen. Uw persoonlijke foto wordt dus op een unieke manier gepresenteerd! De foto’s worden bovendien haarscherp ontwikkeld voor een optimaal effect!

Foto op glas laten maken

Bij Gallery Color zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van foto’s. Wij doen dit op een professionele manier om zo de kwaliteit van uw foto te kunnen waarborgen. Door de meest actuele technieken te gebruiken wordt uw foto subliem ontwikkeld. Vervolgens wordt uw foto verlijmd achter een plaat van acrylglas. De foto wordt dus niet op het glas geprint, maar hij wordt op het glas geplakt. Dit resulteert in een strakker en duurzamer resultaat. Het glas merk dat we gebruiken voor uw foto op glas is Plexiglas. De plaat van Plexiglas is liefst 3mm dik zodat het effect versterkt wordt.

Uw foto op maat

U kunt uw foto op glas op verschillende formaten bestellen. We leveren de decoraties al vanaf 20 x 20 cm, maar we kunnen uw foto op glas tot liefst 125 x 300 cm leveren. Daartussen kunt u voor één van onze afmetingen kiezen of een specifieke afmeting kiezen. Op deze manier kunt u uw foto op glas nog persoonlijker! In het bestelproces wordt rekening gehouden met de resolutie van uw foto zodat u geen onaangename verassingen staan te wachten als de foto wordt bezorgd.

Bovendien kunt u uw foto op glas nog persoonlijker maken doordat er een keuze is tussen een glanzend plaat Plexiglas en een anti-reflex plaat. Beide platen hebben een beschermende laag die de foto op glas beschermen tegen UV-straling en vuil.

Gemakkelijk uw foto op glas bestellen

Bij Gallery Color kunt u uw foto op glas gemakkelijk en snel bestellen. In drie duidelijke stappen bepaalt u welke foto u op het glas wilt laten verwerken, welke uitsnede u wilt hebben en welk formaat van de foto op glas u wilt hebben.

Als uw foto ontwikkeld is en geplakt is op de plaat Plexiglas, dan wordt de foto zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bovendien ontvangt u een gemakkelijk ophangsysteem zodat u direct kunt genieten van uw foto op glas.