Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS
Foto op hout

Foto op hout

Een foto op hout geeft een robuuste en stoere uitstraling in elke kamer van je huis! Wanneer je je foto door Gallery Color laat afdrukken, wordt deze door ons ontwikkeld op hoogwaardig fotopapier en vervolgens op bamboehout geplakt. Een mooie herinnering waar je nog jaren van zal kunnen genieten: we zullen de foto namelijk lamineren om deze te beschermen tegen UV-straling. 

vanaf € 9

FOTO OP HOUT

  • Een foto op Hout is gemaakt van echt bamboe.
  • Verkrijgbaar met mat of glans laminaat
  • Leuk om neer te zetten of voor aan de muur
  • Beschikbaar in diverse maten
  • Je foto op bamboe is een ideaal cadeau!

Waarom een foto op bamboe?

Het gebruik van natuurlijk materialen in huis is helemaal in! Niet gek ook, want hout heeft een warme, maar toch stoere uitstraling. Een foto op hout is daarom de ultieme, persoonlijke accessoire. Waarom dan kiezen voor bamboe? Bamboe heeft van nature een dichte houtstructuur. Hierdoor kan inkt beter op het hout worden geprint. Het resultaat? Haarscherpe lijnen en knallende kleuren!  Bovendien zorgen de verschillende lagen van de bamboe voor een stevige ondergrond die niet splintert. Ideaal dus. Laat dus vooral je kleurrijke foto’s op dit bijzondere materiaal drukken!

Wist je trouwens al dat bamboe ontzettend snel groeit? Zo snel zelfs dat het tot de snelst groeiende gewassen ter wereld behoort? Uw fotodecoratie op hout maken is daarom ook duurzaam en gaat niet ten koste van het milieu. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Wat heeft jouw voorkeur: glanzend of mat?

Wat heeft jouw voorkeur wanneer je je foto laat afdrukken op hout: glanzend of mat? En kies je een voor een dikker blok hout of een iets dunner exemplaar? Jij mag het zeggen, want bij Gallery Color kunnen we het allebei! Het verschil? De mat bewerkte foto zal een ingetogen uitstraling geven op de houten plaat, terwijl de glanzende foto ieder detail levensecht op het hout weergeeft. Ligt er dus maar net even aan wat voor soort foto en interieur je hebt wat het allermooiste zal staan! En natuurlijk maken we jouw houten foto in alle formaten. Staat jouw gewenste formaat niet tussen de standaardopties? Neem dan gerust contact met ons op, we maken het graag op maat!

Levering en service

Kunnen wij je foto op hout maken? Wanneer je je bestelling vandaag nog plaatst, dan gaan we direct aan de slag. We ontwikkelen jouw foto met de scherpste precisie en plakken deze vervolgens met de grootste nauwkeurigheid foto op het hout. Je houten foto wordt zorgvuldig ingepakt en voorzien van een sleuf waaraan je de fotodecoratie op kunt hangen (bij de prijs inbegrepen!). Handig, want zo bepaal je zelf of je jouw decoratie neerzet of ophangt. Heel veel plezier ermee!