Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS
Foto op hout

Foto op hout - Block mat

10x10 (CM)

vanaf € 9

De foto op hout is een erg gewilde decoratie in de Nederlandse woonkamers en hier en daar zelfs een kantoor. Dit matte blok hout waar een kwalitatieve foto op geplakt wordt, kan een mooie aanvulling zijn. Dit blok kunt u neerzetten waar u maar wilt en in ontelbare combinaties opstellen als u meerdere foto’s op blokken hout heeft. 

FOTO OP BLOCK MAT

 • Ecologisch bamboo hout
 • Unieke foto afwerking voor aan de muur
 • Echte fotoafdruk met mat laminaat
 • Prachtig resultaat met bijvoorbeeld instagram foto’s
 • Makkelijk neer te zetten en te stapelen
 • fotopapier foto op hout block mat
 • Uw foto op hout bestellen in drie stappen

  Bij Gallery Color kunt u uw foto op hout – block mat makkelijk bestellen. In slechts drie overzichtelijke stappen plaatst u uw bestelling en gaan wij voor u aan de slag! Upload eerst de foto die u op hout wilt hebben, kies vervolgens één van de vele formaten en bepaal als laatste de uitsnede. We maken uw accessoire vervolgens zo snel mogelijk voor u in orde!

  Product details

  papiersoort Fujicolor Crystal Archive Type DPII / 220 g
  bewerking foto mat gelamineerd
  afwerking foto geplakt op bamboe hout / 40 mm

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Kwaliteit als speerpunt

  Als we uw foto hebben ontvangen gaan we allereerst over tot de ontwikkeling van de foto. Dit doen we met behulp van de meest geavanceerde technieken. Zo wordt uw foto belicht met een laserbelichter van het merk Durst Lambda op continuous tone en een resolutie van 400dpi. Zo krijgt uw foto op hout een kwaliteit die niet te evenaren is!

  Persoonlijke decoratie

  Het mooie van een foto op hout is de natuurlijke uitstraling die hout van zichzelf heeft. Dit in combinatie met uw persoonlijke foto van huis, familie of van uw vakantie, maakt de decoratie erg persoonlijk. Doordat de blokken niet vast hoeven te staan, kunnen de blokken ontelbaar vaak worden verzet en gecombineerd. Nooit een saaie dag meer in huis!

  40mm foto block op hout mat
 • varianten foto op hout block

  Bamboe als betrouwbare basis

  Voor het blok hout dat we gebruiken voor uw foto op hout gebruiken we bamboe. Heel zwart – wit bekeken is bamboe geen hout, maar een snelgroeiende grassoort waarvan de stengels verharden. Door de verschillende stukken aan elkaar te bevestigen wordt het ‘hout’ zo sterk als eikenhout. Door het snelgroeiende karakter van bamboe, is uw foto op hout niet belastend voor het milieu.

  Service en levering

  Na de ontwikkeling van uw foto op hout maken we het blok of de blokken klaar voor verzending. Deze verzending zal zorgvuldig gebeuren zodat uw decoratie niet zal beschadigen en u geen onaangename verassingen staan te wachten. We willen immers dat u lang kunt genieten van uw foto op hout!

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.

Vierkant

cm Foto op hout - Block mat
Foto op hout
Block mat
10x10 € 9
15x15 € 19
20x20 € 35
30x30 € 49
40x40
50x50
60x60
70x70

Rechthoek

cm Foto op hout - Block mat
Foto op hout
Block mat
10x20 € 19
15x30 € 39
30x60
40x80
50x100