☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto op plexiglas

Foto op plexiglas - Mat / Anti Reflex

10x10 (CM)

vanaf € 9

De foto die u aanlevert bij uw bestelling wordt met zorg afgedrukt op Fuji fotopapier. Vervolgens wordt uw foto verlijmd achter mat (anti reflex) plexiglas en opgeplakt op dibond, een aluminium sandwichpaneel met kunststof kern. Door een anti-reflex plexiglas voor de foto te verlijmen, wordt alle spiegeling uit de foto weggenomen.

FOTO OP PLEXIGLAS ANTI REFLEX

 • Van klein 10x10 tot supergroot 125x300
 • Bepaal de grootte tot op de cm nauwkeurig
 • Mat plexiglas, dus geen spiegeling
 • De allerbeste prijs/kwaliteit verhouding
 • Het ophangframe zit bij de prijs inbegrepen
 • hoek foto op plexiglas anti reflex / mat
 • Echte foto's verlijmd achter mat plexiglas

  Waar de meeste aanbieders de foto direct op het plexiglas printen, kiest Gallery Color bewust voor het afdrukken van een kwalitatieve foto. De foto wordt hierdoor levensecht en met de anti-reflex plexiglas plaat ervoor straalt het professionaliteit uit. Het dibond paneel aan de achterzijde zorgt vervolgens voor de stevigheid die duurzaamheid garandeert.

  Product details

  papiersoort Fujicolor Crystal Archive Type DPII / 220 grams
  bewerking foto verlijmd achter plexiglas mat / 3mm
  afwerking geplakt op dibond / 3 mm
  inclusief robuust ophangsysteem

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Handig ophangsysteem

  Standaard wordt iedere foto geleverd met een handig ophangsysteem waardoor u uw foto na de bezorging direct op kunt hangen. Ook wordt uw product zorgvuldig ingepakt om onaangename verassingen bij levering te voorkomen. Na bestelling heeft u uw foto op plexiglas binnen zeven werkdagen in huis.

  Belichten en ontwikkelen van uw plexiglas foto

  Gallery Color hecht veel waarde aan kwaliteit. Vóór de foto achter plexiglas wordt verwerkt, wordt het fotopapier met een breed kleurbereik dan ook met de grootste zorg belicht met een Chromina 5x50, de nieuwe standaard op het gebied van LED belichtingstechnologie. Vervolgens wordt de foto chemisch ontwikkeld en dat zorgt voor een levensechte afdruk.

  ophangframe foto op plexiglas anti reflex / mat
 • fotopapier foto op plexiglas antie reflex / mat
 • varianten foto op plexiglas

  Geleverd met dibond achterpaneel

  De foto wordt met siliconenlijm bevestigd aan het plexiglas, dat op zijn beurt weer wordt bevestigd aan een dibond achterpaneel dat zorgt voor stevigheid en materiaalvastheid. Hierdoor weet u zeker dat u jaren plezier zult hebben aan uw foto op plexiglas.

  Jarenlange ervaring

  Het fotolab waarin wij uw product samenstellen is al actief sinds 1977. Deze ervaring nemen wij mee in uw bestelling. Zo beschermen we uw foto achter plexiglas bijvoorbeeld tegen UV stralen en krassen door plexiglas te gebruiken van hoogwaardige kwaliteit.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.