☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto op plexiglas

Foto op plexiglas - Museumglas / Ultra HD

30x30 (CM)

vanaf € 89


Is een foto op plexiglas al een prachtige afwerking van uw foto, met de Ultra HD gaan we nog een stapje verder. Een afdruk op Fuji Maxima papier verlijmd tussen Tru Vue TruLife acrylaat (museumglas) en dibond. De Intensiteit van het glanzende plexiglas, maar dan zonder reflecties! Dat is nog een pure schoonheid.

Let op: de levertijd van dit product is 2 weken

FOTO OP PLEXIGLAS MUSEUMGLAS (ULTRA HD)

 • Tru Vue TruLife™ acrylaat
 • Ultra HD afdruk op Fujiflex
 • Super scherp en diepte zonder spiegeling
 • Antistatisch, dus minder stof
 • 99% UV werend
 • Compleet inclusief ophangframe
 • hoek foto op plexiglas ultra HD / museum glas
 • Foto's achter plexiglas

  Een afdruk op Fujiflex papier geeft een prachtig resultaat wat bijna te vergelijken is met het oude Cibachrome. Intense kleuren en strakke lijnen. Het Tru Vue TruLife™ acrylaat is speciaal ontwikkeld voor het maken van fotopanelen. Het behoudt de heldere kleuren en intensiteit van het beeld, maar heeft daarnaast de ontspiegelende werking die je verwacht bij museumstukken. Een echte lust voor het oog. De afwerking waar elke fotograaf van droomt.

  Product details

  papiersoort Fujicolor Crystal Archive Maxima / ultra glans / 220 grams
  bewerking foto verlijmd achter Tru Vue TruLife™ plexiglas / 3mm
  afwerking geplakt op dibond / 3 mm
  inclusief robuust ophangsysteem

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Ophangframe

  Service en kwaliteit gaan hand in hand bij Gallery Color. Naast een prachtige foto op plexiglas, leveren wij standaard een handig ophangsysteem bij iedere foto die u bestelt. Hiermee garanderen we u dat u geen verassingen bij de kassa heeft en dat uw foto op plexiglas snel bij u aan de muur hangt.

  Geen concessies aan de kwaliteit

  Niet alleen de foto’s zijn van de hoogst denkbare kwaliteit. Ook het plexiglas voor de foto en het dibond achter de foto zijn met zorg uitgekozen. Het plexiglas dat verlijmd wordt aan de foto, is bewerkt met een coating die beschermt tegen UV straling en krassen. De dibond plaat achter de foto beschermt bovendien tegen materiaalvervorming en zorgt voor een stevige constructie. Een foto op plexiglas is bij Gallery Color dan ook een kwaliteitsproduct.

  ophangframe foto op plexiglas ultra HD / museumglas
 • fotopapier foto op plexiglas ultra HD / museumglas
 • varianten foto op plexiglas

  Made in Holland

  Door niets uit te besteden en alles zelf te doen, laten wij geen ruimte voor toeval. In het hele proces wordt de kwaliteit gewaarborgd door ervaring die al sinds 1977 in het fotolab aanwezig is. Dit resulteert in een foto op plexiglas waar u nog vele jaren plezier van zult hebben!

  Ontwikkelen van uw foto

  Gallery Color is gespecialiseerd in het belichten en ontwikkelen van foto’s. Door de meest geavanceerde technieken te gebruiken onderscheiden we ons van andere aanbieders van foto’s op plexiglas. De belichting vindt plaats met de Chromira 5x50, de standaard op het gebied van LED belichtingstechniek. Hierna wordt het belichte papier chemisch ontwikkeld. Beter bestaat niet.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.