☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Fotoafdruk

Fotoafdruk

Als je door Gallery Color je foto’s laat afdrukken, ben je altijd verzekerd van een kwaliteit die niet te evenaren is. Wij ontwikkelen jouw foto’s met zorg en drukken deze vervolgens af op hoogwaardig fotopapier. En dat niet alleen: een foto afdrukken bij Gallery Color wordt altijd gedaan door ervaren specialisten met passie voor het vak. Tevens bepaal je zelf het formaat en kies je uit diverse soorten fotopapier. 
vanaf 2,90

FOTOAFDRUKKEN

  • Fotoafdrukken op echt fotopapier van Fuji
  • Verkrijgbaar in glans, mat, velvet, ultraglans, duratrans en pearl
  • Als losse afdruk, of bestel er direct een lijst omheen
  • Leverbaar in standaard fotoformaten of precies op maat

Levensechte foto’s afdrukken: puur vakmanschap

Jou zo lang mogelijk laten genieten van je mooiste herinneringen: dat is het doel van Gallery Color. Om dat te kunnen realiseren staan vakmanschap en kwaliteit bij ons altijd voorop. Zodra wij voor jou aan de slag gaan, zorgen wij ervoor dat iedere foto met de uiterste precisie wordt  belicht. Dankzij de meest geavanceerde technieken kunnen wij jouw herinneringen levensecht afdrukken. Hoe we dat doen? Allereerst door gebruik te maken van de zogenaamde Durst Lambda laserbelichter: deze apparatuur maakt het mogelijk om ieder detail van de foto in de afdruk te betrekken. De foto’s afdrukken doen we vervolgens op de traditionele fotochemische manier. We maken gebruik van Fuji fotopapier. Dit papier heeft een breed kleurenbereik en zorgt er dan ook voor dat ieder facet van je foto goed naar voren komt in de fotoafdruk. Kortom: levensechter kan niet!

Welk fotopapier kies jij?

Wat heeft jouw voorkeur: glans of mat? Glanzend fotopapier straalt exclusiviteit uit en mat komt goed tot zijn recht bij zachte kleuren en geeft een extra dimensie aan de foto. Of kies je voor ultraglans of duratrans? Maar je kunt ook voor een zilverwit en metallic effect gaan met pearl fotopapier… Welke keuze je dan ook maakt, één ding is zeker: bij Gallery Color ben je altijd verzekerd van foto’s van ongeëvenaarde kwaliteit!

Service van Gallery Color

Kies je ervoor om jouw foto’s door Gallery Color af te laten drukken? Dat vinden wij een eer! Al sinds 1977 houden wij het proces van foto’s afdrukken in eigen huis wat heeft gezorgd voor de nodige ervaring: resultaat gegarandeerd dus! De prijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW en een stevig ophangprofiel voor jouw foto. Bestellen? Zodra wij jouw online bestelling ontvangen, dan gaan we direct aan de slag. Binnen 7 werkdagen wordt je bestelling thuisbezorgd. Wil je meer weten over de formaten en prijzen of heb je hulp nodig bij het kiezen van het fotopapier voor jouw fotoafdrukken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!