☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Fotoafdruk

Fotoafdruk - Duratrans

30x30 (CM)

vanaf € 25

Duratrans display materiaal is een papiersoort dat licht doorlaat. Duratrans fotopapier is dan ook uitermate geschikt voor gebruik in lichtbakken. De wit gepigmenteerde coating op het Duratrans fotopapier zorgt voor de diffusie van het licht. Ook bij het afdrukken van foto’s op dit speciale materiaal staat kwaliteit voorop. Wilt u advies over (led)lichtbakken, neem dan contact met ons op.

FOTOAFDRUK DURATRANS

 • Duratrans het beste displaymateriaal
 • Ideaal voor in de lichtbak
 • Translucent  materiaal met een luxe uitstraling
 • o.a. gebruikt door de grote cosmetica bedrijven
 • verkrijgbaar van super klein tot super groot
 • hoek fotoafdruk duratrans
 • Echte foto's afdrukken op Duratrans materiaal

  Waar veel andere partijen kiezen voor een techniek waar foto’s worden geprint, kiest Gallery Color er voor om de foto’s daadwerkelijk te ontwikkelen en vervolgens de foto’s af te drukken. Dit resulteert in fotoafdrukken van de hoogste kwaliteit. Daarom kunt u de foto’s op Duratrans materiaal lange tijd gebruiken om te presenteren in lichtbakken.

  Product details

  Dienst foto's afdrukken
  Papiersoort Duratrans / Ilfotrans / Fujitrans
  Kenmerken Display film / Heldere kleuren / licht doorlatend

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Belichten en ontwikkelen van fotoafdrukken

  Uw foto’s worden belicht en ontwikkelt (het afdrukproces) met de meest geavanceerde technieken. Hierdoor garanderen we dat uw foto’s de kwaliteit hebben die u verwacht. Na de ontwikkeling controleren wij altijd of de foto ook de kwaliteit heeft die wij garanderen en u als klant verwacht. Dit wordt uiterst zorgvuldig aangepakt om de kwaliteit te waarborgen.

  Foto's afdrukken op maat

  Omdat Gallery Color alle activiteiten in het eigen lab uitvoert, kunnen we erg klantgericht werken. U kunt bij ons bijvoorbeeld iedere fotoafdruk op Duratrans materiaal bestellen tot een grootte van 125 x 300 cm. Ook voor de grootste lichtbakken kunnen daarom foto’s afgedrukt worden, zo creëert u een geweldige sfeer.

  fotoafdruk duratrans zonder of met witte rand
 • varianten fotoafdrukken

  Gemakkelijk uw fotoafdrukken bestellen

  In drie stappen kunt u gemakkelijk uw foto afdrukken bestellen bij Gallery Color. In stap 1 kunt u uw foto uploaden (jpg of tif bestand met een maximale grootte van 200MB). In stap 2 kunt u vervolgens het formaat selecteren. Hierbij houdt ons systeem rekening met de kwaliteit van uw foto’s zodat u nooit onscherpe foto’s opgeleverd krijgt. In stap 3 kunt u de uitsnede van de foto afdruk bepalen, het snijgebied kan niet kleiner worden dan de minimale resolutie die wij stellen aan uw foto. Uitleg en informatie over fotoafdruk.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.