☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Fotoafdruk

Fotoafdruk - Glans

20x20 (CM)

vanaf € 2,90

Wilt u een foto afdrukken waarin ieder detail tot in perfectie wordt weergegeven dan kunt u er voor kiezen uw foto’s op glanzend fotopapier af te drukken. Een foto afgedrukt op glanzend fotopapier straalt een zekere mate van exclusiviteit uit. Deze exclusiviteit wordt nog eens benadrukt door de kwaliteit van de foto afdrukken van Gallery Color.

FOTOAFDRUK GLANS

 • Originele fotoafdruk op Fuji chrystal archive DPII glans papier
 • Levensechte kleuren
 • Galerie kwaliteit fotoafdrukken
 • Geen inkjet, maar echte foto’s
 • Verstuurd voor maar € 4,95
 • hoek fotopapier fotoafdruk glans
 • Foto's laten afdrukken

  Gallery Color is gespecialiseerd in het afdrukken van foto’s. Al jarenlang staat in het proces van foto’s afdrukken de kwaliteit voorop. Dit resulteert in tevreden klanten die jarenlang plezier hebben van hun fotoafdrukken van Gallery Color.

  Product details

  Dienst foto's afdrukken
  PapiersoortFujicolor Crystal Archive Type DPII / glans
  Dikte 220 gram
  Kenmerken breed toonbereik / hoge kleurverzadiging / helder en uitgesproken beeld

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Kwalitatieve foto's afdrukken

  Bij Gallery Color waarborgen we de kwaliteit van uw fotoafdrukken door geavanceerde apparatuur te gebruiken voor uw foto afdrukken. Voor de belichting van uw foto op Fuji fotopapier wordt onze Durst Lambda laserbelichter aangesproken. Vervolgens wordt de foto op traditionele fotochemische manier ontwikkeld. We kiezen hierin voor fotopapier van 220 gram om zo de duurzaamheid van uw foto afdrukken te garanderen.

  Alle expertise in eigen huis

  Al sinds 1977 is Gallery Color actief in het afdrukken van foto’s. Het proces dat doorlopen wordt voor het afdrukken van uw foto’s wordt geheel in ons eigen lab uitgevoerd. Dit biedt ons de mogelijkheid om in ieder deel van het proces de kwaliteit te waarborgen en u kwalitatief uitstekende fotoafdrukken te leveren.

  fotoafdruk glans zonder of met witte rand
 • varianten fotoafdrukken

  Made in Holland

  De keuze voor een bepaald fotopapier om uw foto’s op af te laten drukken is geheel persoonlijk. Toch heeft ieder fotopapier haar eigen kenmerken. Zo heeft een fotoafdruk op glanzend fotopapier de eigenschap dat de foto’s nog scherper lijken en de details van uw afgedrukte foto’s sterk worden benadrukt.

  Verzending

  Alle fotoafdrukken worden goed en stevig verpakt voor verzending. Kleinere maten gaan in een stevige kartonnen enveloppe. De grote maten in een extra stevige kartonnen koker. Alles wordt bezorgd door onze special care verzenddienst.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.