☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Fotoafdruk

Fotoafdruk - Mat

20x20 (CM)

vanaf € 2,90

Door te kiezen voor een fotoafdruk op mat fotopapier krijgt u een foto met diepere en ingetogen sfeer. Een mat afgedrukte foto komt goed tot zijn recht in een foto waar u bewust gekozen heeft voor zachte kleuren of bijvoorbeeld zwart/wit fotografie. Foto afdrukken op mat fotopapier zorgen als het ware voor een extra dimensie. Bovendien is mat fotopapier vrijwel ongevoelig voor vingerafdrukken.

FOTOAFDRUK MAT

 • Originele fotoafdruk op Fuji chrystal archive DPII mat papier
 • Levensechte kleuren
 • Galerie kwaliteit fotoafdrukken
 • Geen inkjet, maar echte foto’s
 • Verstuurd voor maar € 4,95
 • Mat
 • Foto af laten drukken

  Als u er voor kiest om uw foto’s al te laten drukken door Gallery Color, dan kunt u er van op aan dat  deze van ongeëvenaarde kwaliteit zijn. Gallery Color heeft namelijk al jaren ervaring met het afdrukken van foto’s en maakt gebruik van de meest geavanceerde manieren voor uw fotoafdrukken.

  Product details

  Dienst foto's afdrukken
  Papiersoort Fujicolor Crystal Archive Type DPII / mat
  Dikte 220 gram
  Kenmerken breed toonbereik / hoge kleurverzadiging / helder en uitgesproken beeld

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Kwalitatieve foto's afdrukken

  Bij Gallery Color waarborgen we de kwaliteit van uw fotoafdrukken door geavanceerde apparatuur te gebruiken voor uw foto afdrukken. Voor de belichting van uw foto op Fuji fotopapier wordt onze Durst Lambda laserbelichter aangesproken. Vervolgens wordt de foto op traditionele fotochemische manier ontwikkeld. We kiezen hierin voor fotopapier van 220 gram om zo de duurzaamheid van uw foto afdrukken te garanderen.

  Alle expertise in eigen huis

  Al sinds 1977 is Gallery Color actief in het afdrukken van foto’s. Het proces dat doorlopen wordt voor het afdrukken van uw foto’s wordt geheel in ons eigen lab uitgevoerd. Dit biedt ons de mogelijkheid om in ieder deel van het proces de kwaliteit te waarborgen en u kwalitatief uitstekende fotoafdrukken te leveren.

  fotoafdruk glans zonder of met witte rand
 • varianten fotoafdrukken

  Made in Holland

  De keuze voor een bepaald fotopapier om uw foto’s op af te laten drukken is geheel persoonlijk. Toch heeft ieder fotopapier haar eigen kenmerken. Zo heeft een fotoafdruk op glanzend fotopapier de eigenschap dat de foto’s nog scherper lijken en de details van uw afgedrukte foto’s sterk worden benadrukt.

  Verzending

  Alle fotoafdrukken worden goed en stevig verpakt voor verzending. Kleinere maten gaan in een stevige kartonnen enveloppe. De grote maten in een extra stevige kartonnen koker. Alles wordt bezorgd door onze special care verzenddienst.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.