☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Fotoafdruk

Fotoafdruk - Pearl

30x30 (CM)

vanaf € 15

Het Fuji Pearl fotopapier wordt gekenmerkt door zilverwitte en metallic reflectie-effecten bij het afdrukken van uw foto's. Dit levert schitterende afbeeldingen van hoge kwaliteit op die zeker de aandacht trekken. Voor foto's waarin ruimte- en dieptewerking een belangrijke rol spelen, is dit Pearl papier ideaal.

FOTOAFDRUK PEARL

 • Pearl afdruk geeft een metallic effect
 • Prachtige dieptewerking
 • Fotoafdrukken op museumkwaliteit
 • Zuiver wit met bijzondere helderheid
 • Verstuurd voor maar € 4,95
 • hoek fotopapier fotoafdruk pearl
 • Foto's afdrukken bij Gallery Color

  Als u uw foto’s af wilt drukken bij Gallery Color dan kunt u uw foto’s in drie gemakkelijke stappen bij ons aanleveren. Vervolgens zullen we met uiterste zorg uw foto’s ontwikkelen en drukken we de foto’s af. Als de foto’s gereed zijn, worden de foto’s zorgvuldig ingepakt en verzonden. Zo staan u geen onaangename verassingen te wachten bij uw fotoafdruk.

  Product details

  Dienst foto's afdrukken
  Papiersoort voor fotoafdruk Fujicolor Crystal Archive Type DPII / Pearl
  Dikte 220 gram
  Kenmerken zuiver wit / specifieke glans / helder en uitgesproken beeld


Gallery Color levert onder andere aan:

 • Foto afdrukken met kwaliteit

  Door geen concessies te doen aan de kwaliteit van ons materiaal, kunnen we foto afdrukken van de hoogste kwaliteit garanderen. Het pearl fotopapier van Fuji geeft een intense warmte en diepte aan de foto; Het wordt een sensationele afdruk. Iedere fase van het proces van het afdrukken van foto’s wordt in eigen huis uitgevoerd. Hiermee kunnen we de lijnen kort houden en de kwaliteit waarborgen.

  Geavanceerde technieken

  Het resultaat van het afdrukken van foto’s valt of staat met de zorg waarmee de foto wordt ontwikkeld. Wij ontwikkelen uw fotoafdruk dan ook met de meest geavanceerde technieken. De Durst lambda laserbelichter die we gebruiken is daar een goed voorbeeld van. Met dit apparaat wordt iedere kleur zo natuurlijk mogelijk vertaald naar uw fotoafdruk.

  fotoafdruk pearl zonder of met witte rand
 • varianten fotoafdrukken

  Met of zonder witrand

  In het bestelproces kun je gemakkelijk kiezen om een witrand om je beeld laten van 1, 2 of 5 cm. Zo creeer je dus zonder moeite een passepartout.

  Expertise binnen handbereik

  Het fotolab van Gallery Color wordt al sinds 1977 gebruikt. Bovendien doen we het gehele proces zelf. Van het afdrukken van de foto tot de afwerking daarvan. Hiermee hebben we in de loop der tijd een geweldige expertise opgebouwd op het gebied van foto’s afdrukken. Hier heeft u dan ook profijt van bij uw persoonlijke fotoafdrukken.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.