☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Fotoafdruk

Fotoafdruk - Ultra glans

30x30 (CM)

vanaf € 25

Het afdrukken van een foto op Ultra-Gloss of Fujiflex fotopapier zorgt voor een levendige en elegante foto. Het puur witte fotopapier van Fuji, waarop we de foto afdrukken, is ideaal voor portretten, modefotografie en commerciële fotografie. Fujiflex-papier is het beste alternatief voor het Cibachrome-papier, dat helaas niet meer wordt geproduceerd.

FOTOAFDRUK ULTRA GLANS

 • Fujiflex het beste alternatief voor Cibachrome
 • Breed toonbereik en hoge kleurverzadiging
 • Foto’s zoals in het museum
 • Prachtige kleuren op hoogglans fotopapier
 • Binnen 7 werkdagen in huis
 • hoek fotopapier fotoafdruk ultra glans
 • Foto's laten afdrukken

  Gallery Color is gespecialiseerd in het afdrukken van foto’s. Al jarenlang staat in het proces van foto’s afdrukken de kwaliteit voorop. Dit resulteert in tevreden klanten die jarenlang plezier hebben van hun fotoafdrukken van Gallery Color.

  Produk

  Dienst foto's afdrukken
  Papiersoort Fujiflex / ultraglans
  Dikte 220 gram
  Kenmerken breed toonbereik / hoge kleurverzadiging / helder en uitgesproken beeld

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Het afdrukken van foto's bij Gallery Color

  Ieder facet van het proces van afdrukken van foto’s bij Gallery Color wordt met zorg aangepakt. Het belichten van de foto gebeurt met een Chromira 5x50 LED-belichter. Hiermee worden de kleuren optimaal vertaald naar uw fotoafdruk. Vervolgens wordt de foto volgens traditionele fotochemische wijze ontwikkeld. Hiermee ontstaat een prachtige fotoafdruk waar u nog jaren van kunt genieten.

  Geen concessies aan kwaliteit

  Door de foto’s te belichten en ontwikkelen met de meest geavanceerde technieken, waarborgen we de kwaliteit van uw fotoafdrukken. Bovendien hebben we zelf alle expertise in huis en besteden we niets uit. Daarom kunnen we op elk punt van het proces ingrijpen als dat nodig mocht zijn. Daarnaast worden de beste materialen gebruikt om de kwaliteit van uw fotoafdruk voor lange tijd gegarandeerd kan worden.

  fotoafdruk ultra glans zonder of met witte rand
 • varianten fotoafdrukken

  Made in Holland

  Uw fotoafdrukken op ultra glans fotopapier kunt u gemakkelijk bestellen op de website van Gallery Color. In drie stappen kunt u de foto’s uploaden, het formaat selecteren en een uitsnede bepalen. Als wij uw opdracht hebben ontvangen, dan gaan we direct aan de slag met het afdrukken van uw foto’s.

  Binnen 7 werkdagen in huis

  Na het afdrukken van de foto's worden ze zorgvuldig op maat gesneden, gecontroleerd en verpakt. De kleinere maten gaan in een stevige kartonnen enveloppe en de grote maten in een verzendkoker. Daarna gaan ze met onze special care koerier de deur uit en zullen ze de volgende dag worden afgeleverd.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.