☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Fine Art op dibond

Fine Art op dibond - Hahnemuhle Photo Rag Bright White

20x20 (CM)

vanaf € 39

Photo Rag Bright White is de eerste keuze voor gebruikers die de voorkeur geven aan een helder wit katoenen papier. Photo Rag Bright White is ideaal voor het weergeven van beelden met een hoog contrast. Op dibond geplakt en voorzien van een ophangsysteem.

Hahnemühle Photo Rag Bright White®

 • Fine art op dibond - Photorag Bright White
 • Foto laten printen op fine art papier van Hahnemühle

  Als u er voor kiest om uw foto’s te laten printen door Gallery Color, dan kunt u er van op aan dat deze van zeer hoge kwaliteit zijn. Gallery Color is specialist in het printen en afdrukken van foto's voor alle markten. Zowel voor consumenten als voor professionele fotografen worden alleen de beste materialen en afdruktechnieken gebruikt.

  Product details

  Papiersoort Hahnemühle Photo Rag® Bright White
  Dikte 310 gram
  Kenmerken 100% katoen / glad oppervlakte / helder wit
  Afwerking geplakt op dibond / 3 mm
  Inclusief robuust ophangsysteem

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Handig ophangsysteem

  Standaard wordt iedere foto geleverd met een handig ophangsysteem waardoor u uw foto na de bezorging direct op kunt hangen. Ook wordt uw product zorgvuldig ingepakt om onaangename verassingen bij levering te voorkomen. Na bestelling heeft u uw Fine Art op Dibond binnen zeven werkdagen in huis.

  Geen concessies aan de kwaliteit

  Niet alleen de Fine Art prints zijn van de hoogst denkbare kwaliteit. De platen aluminium die we gebruiken zijn 3 mm dik. Daarnaast is het dibond dat Gallery Color gebruikt vormvast om zo de duurzaamheid te kunnen garanderen.

  Ophangframe - Fineart op Dibond
 • Fine art papier - Photorag Bright White
 • Varianten Fine Art op dibond

  Made in Holland op traditioneel papier van Hahnemühle

  Door niets uit te besteden en alles zelf te doen, laten wij geen ruimte voor toeval. In het hele proces wordt de kwaliteit gewaarborgd door ervaring die al sinds 1977 in het fotolab aanwezig is. Dit resulteert in een foto print waar u nog vele jaren plezier van zult hebben!

  Fine Art prints op dibond - maak je keuze

  Service en kwaliteit gaan hand in hand bij Gallery Color. Maar een persoonlijke voorkeur en smaak van jouw kant zijn natuurlijk ook belangrijk. Daarom hebben we verschillende papiersoorten waar je uit kunt kiezen. Mat papier met of zonder structuur en van een licht glans to high gloss Bariet papier.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.