Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS
Kleine fotoprints

Kleine fotoprints - Mat

10x10 (CM)

vanaf € 0,45

Bent u op zoek naar een foto met diepere en ingetogen sfeer? Kies dan voor mat fotopapier. Dat is ideaal voor een foto waar u bewust gekozen heeft voor zachte kleuren. Ook zwart/wit fotografie komt goed tot zijn recht op ons mat fotopapier. Afdrukken op mat fotopapier zorgt als het ware voor een extra dimensie.

KLEINE FOTOPRINTS MAT

 • Formaten van 10x10cm tot 20x60 cm
 • Fotoafdruk op mat fotopapier
 • Helder wit premium 300gr fotopapier
 • Levendige kleuren, intense zwarttinten, scherpe contouren en vloeiende gradaties
 • hoek kleine fotoprints mat
 • Kleine afdrukken voor grote oplage

  Fotoprints op klein formaat zijn uitermate geschikt als je veel afdrukken wilt laten maken. Bijvoorbeeld van een huwelijksreportage of voor schoolfoto's. Het uploadsysteem is zo ingericht dat je gemakkelijk bewerkingen op alle foto's tegelijk kunt uitvoeren. De printer die speciaal is gemaakt voor deze kleine afdrukken maakt super scherpe prints. Van formaat 10x10 tot 20x60cm op premium mat fotopapier.

  Product details

  papiersoort Premium fotopapier mat
  dikte 300 grams
  kenmerken diepe contrasten / intense kleuren / helder wit

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Super eenvoudige upload-tool

  Uploaden van uw foto kan vanuit uw Mac of pc, maar ook rechtstreeks vanuit uw smartphone of tablet (Instagram etc.). Heeft u veel verschillende foto’s? Bij ons kunt u in een keer al uw foto’s uploaden en in dezelfde maat zetten. Mogelijkheden te over. Ontdek zelf onze nieuwe upload-tool! Gallery Color is al jarenlang dé fotoprintspecialist van Nederland. De hoogste kwaliteit voor de beste prijs, dat levert elke keer weer tevreden klanten op.

  Prachtige kwaliteit met speciale Epson-inkt

  Onze zeskleuren-inkjetprinter heeft een breed kleurenspectrum en drukt superscherpe beelden af. De printer maakt gebruik van Epson UltraChrome D6-S-inkt, een speciaal ontwikkelde nieuwe inkt op waterbasis, voor premium glanzend fotopapier. Ga voor levendige kleuren, intense zwarttinten, scherpe contouren en vloeiende gradaties.

  stapel kleine fotoprints mat
 • fotoprints zonder of met witte rand

  Made in Holland op mat fotopapier van premium kwaliteit

  Door niets uit te besteden en alles zelf te doen, laten wij geen ruimte voor toeval. In het hele proces wordt de kwaliteit gewaarborgd door ervaring die al sinds 1977 in het fotolab aanwezig is. Dit resulteert in fotoafdrukken waar u nog vele jaren plezier van zult hebben!

  Je fotoprints zonder of met witte rand van 0,3 of 0,5cm!

  Je kunt de prints laten maken zonder witte rand. Maar ook met een witte rand van 0,3 of 0,5cm! Het is maar net wat je wilt. Alles is mogelijk bij Gallery Color!

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.

15 cm

cm Kleine fotoprints - Mat
Kleine fotoprints
Mat
15x22 € 1,50
15x15 € 1
15x30 € 2
15x20 € 1,35
15x45 € 3