☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Fotoafdruk

Fotoafdruk - Maxima HD glans

30x30 (CM)

vanaf € 15

Het nieuwe Fujicolor Maxima fotopapier geeft een totaal nieuwe belevenis aan fotoafdrukken. Met de extra diepe zwarttinten, super realistiche kleuren en prachtige details in schaduwpartijen wordt je foto een waar kunstwerk. En daarnaast is ook de levensduur nog eens met 40% verlengd.

FOTOAFDRUK MAXIMA HD

 • Maxima HD afdruk heeft het diepste zwart
 • Prachtige scherpte
 • Fotoafdrukken op museumkwaliteit
 • Zuiver wit met bijzondere helderheid
 • Verstuurd voor maar € 4,95
 • hoek fotopapier fotoafdruk maxima HD
 • Foto's afdrukken bij Gallery Color

  Als u uw foto’s af wilt drukken bij Gallery Color dan kunt u uw foto’s in drie gemakkelijke stappen bij ons aanleveren. Vervolgens zullen we met uiterste zorg uw foto’s ontwikkelen en drukken we de foto’s af. Als de foto’s gereed zijn, worden de foto’s zorgvuldig ingepakt en verzonden. Zo staan u geen onaangename verassingen te wachten bij uw fotoafdruk.

  Product details

  Dienst foto's afdrukken
  Papiersoort voor fotoafdruk Fujicolor Crystal Archive Professional Paper Maxima
  Dikte 220 gram
  Kenmerken Natuur wit / Diep zwart glans / HD kwaliteit


Gallery Color levert onder andere aan:

 • Foto afdrukken met kwaliteit

  Door geen concessies te doen aan de kwaliteit van ons materiaal, kunnen we foto afdrukken van de hoogste kwaliteit garanderen. Het Maxima HD fotopapier van Fuji geeft een intense zwarttinten en diepte aan de foto; Het wordt een sensationele afdruk. Iedere fase van het proces van het afdrukken van foto’s wordt in eigen huis uitgevoerd. Hiermee kunnen we de lijnen kort houden en de kwaliteit waarborgen.

  Geavanceerde technieken

  Het resultaat van het afdrukken van foto’s valt of staat met de zorg waarmee de foto wordt ontwikkeld. Wij ontwikkelen uw fotoafdruk dan ook met de meest geavanceerde technieken. De Chromira LED-belichter die we gebruiken is daar een goed voorbeeld van. Met dit apparaat wordt iedere kleur zo natuurlijk mogelijk vertaald naar uw fotoafdruk.

  fotoafdruk Maxima HD zonder of met witte rand
 • varianten fotoafdrukken

  Met of zonder witrand

  In het bestelproces kun je gemakkelijk kiezen om een witrand om je beeld laten van 1, 2 of 5 cm. Zo creeer je dus zonder moeite een passepartout.

  Expertise binnen handbereik

  Het fotolab van Gallery Color wordt al sinds 1977 gebruikt. Bovendien doen we het gehele proces zelf. Van het afdrukken van de foto tot de afwerking daarvan. Hiermee hebben we in de loop der tijd een geweldige expertise opgebouwd op het gebied van foto’s afdrukken. Hier heeft u dan ook profijt van bij uw persoonlijke fotoafdrukken.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.