☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto in lijst

Foto in lijst - Baklijst

20x20 (CM)

vanaf € 76

Met een foto in een baklijst creeer je een prachtig effect voor je foto. Deze komt dan namelijk "zwevend" in de lijst te hangen. Deze lijst kan om de foto achter plexiglas, de foto op dibond en de Fine Art op dibond. De baklijst is er zowel in een houten als een aluminium uitvoering en in verschillende kleuren beschikbaar.

 • hoek foto in baklijst zwart
 • Foto in baklijst

  Met een foto in baklijst (ook wel canvaslijst genoemd) zweeft de foto als het ware in de lijst. Bij de houten variant wordt aan alle zijden 0,5 centimeter ruimte gehouden tussen de lijst en de foto. bij de aluminium variant is dat 0,2 cm, hierdoor wordt de focus nog eens extra naar de foto getrokken en heeft u een stijlvolle decoratie voor huis of kantoor.

  Voeg deze lijst toe bij een van de volgende producten:
  • Foto achter plexiglas
  • Foto op dibond
  • Fine Art op dibond

  Er is keuze tussen een gecoate houten baklijst of een aluminium baklijst.

  Product details

  Baklijst hout
  Baklijst hout
  Baklijst aluminium
  Baklijst aluminium
  Profiel

  Kleur

  Zwart gecoat
  Zwart gecoat

  Wit gecoat
  Wit gecoat

  Zwart
  Zwart

  Zilver
  Zilver

https:

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Ontwikkelde foto in lijst

  Gallery Color heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van foto’s. Uw foto’s worden op professionele wijze ontwikkeld, daardoor kunt u jarenlang genieten van uw persoonlijke herinnering. De baklijst om de foto benadrukt deze persoonlijke herinnering nog eens en zo creëert u een glanzende blik op het verleden.

  Eenvoudig uw foto in lijst bestellen

  U kunt uw foto in baklijst eenvoudig online bestellen bij Gallery Color. Als u het type lijst gekozen heeft, kunt u in een aantal stappen de juiste foto’s selecteren. In stap 1 kunt u uw foto’s uploaden. In stap 2 kunt u het formaat selecteren en in stap 3 kunt u de uitsnede kiezen, In de laatste stap kun je nog de printtype en lijst opties aanpssen. In iedere stap houdt ons systeem bij of de foto geschikt is voor een foto in lijst. Houdt u bij het kiezen van het formaat wel rekening met het feit dat de maten die zijn weergegeven, beeldmaten zijn. De totale grootte van de foto in lijst is dus een paar centimeter groter.

  vooraanzicht foto in baklijst zwart
 • fotopapier foto in baklijst zwart
 • varianten foto in baklijst

  Service en levering

  Bij iedere foto in baklijst wordt rekening gehouden met de mogelijkheid tot het ophangen van de decoratie. Daarom wordt aan de achterkant van de baklijst een handig ophangsysteem gemonteerd. Hierdoor kunt u direct genieten van uw foto in baklijst.

  Geen verrassingen bij de kassa

  Onze kwaliteit is standaard, onze producten zijn inclusief een stevig ophangprofiel. Bij ons hoeft u niet voor alles extra te betalen. Wij hanteren een vast bedrag voor de verzending en leveren alles binnen 7 werkdagen. Geen verrassingen bij de kassa!

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.