Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS

Kwaliteit

 • Echte foto's

  Wij ontwikkelen foto’s en drukken ze af. Dat is echt iets anders dan printen, en dat zie je direct. De foto’s worden vervolgens opgeplakt of ingelijst. Dit levert een veel hogere kwaliteit op dan varianten waarbij direct op plexiglas of aluminium wordt geprint, zoals veel andere aanbieders doen.

  Ontwikkelen en afdrukken

  Voor de kenners: ontwikkelen en afdrukken doen we op een Chromira 5x50 LED-belichter. De belichting vindt plaats met een continuous tone op een resolutie van 400 dpi. Vervolgens wordt het via het traditionele fotochemische proces ontwikkeld en afgedrukt op hoogwaardig fotopapier. Deze kwaliteit blijft ongeëvenaard!

  fotopapier foto op plexiglas glans
 • hoek foto op plexiglas glans
 • ophangframe foto op plexiglas glans

  Handig ophangsysteem

  Standaard wordt iedere foto geleverd met een handig ophangsysteem waardoor u uw foto na de bezorging direct op kunt hangen. Ook wordt uw product zorgvuldig ingepakt om onaangename verassingen bij levering te voorkomen. Na bestelling heeft u uw foto op plexiglas binnen zeven werkdagen in huis.

  Geen concessies aan de kwaliteit

  Bij de keuze van materialen doen wij geen concessies. Dat zie je o.m. terug in de dikte van de materialen die we gebruiken. En ook in de afwerking bij bijvoorbeeld het ophangsysteem. Alle prijzen zijn bij ons inclusief deze standaarden.

  Made in Holland

  Wij doen het hele proces zelf: van het afdrukken van de foto tot het fraai afwerken ervan. In een fotolab dat al sinds 1977 in bedrijf is. Gallery Color staat hierdoor zelf garant voor de kwaliteit van het geleverde product.