☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto op plexiglas

Foto op plexiglas - Pearl

20x20 (CM)

vanaf € 39

Een foto op plexiglas brengt uw foto tot leven. De glasplaat zorgt voor een heldere, strakke uitstraling van uw foto. Bovendien wordt uw foto bij Gallery Color met zorg ontwikkeld en verlijmd tussen een plexiglas plaat aan de voorzijde en een dibond plaat aan de achterzijde. Met het pearl papier krijgt de afbeelding nog een extra dimensie door de metallic gloss.

FOTO OP PLEXIGLAS PEARL

 • Van klein 20x20 tot supergroot 125x300
 • Bepaal de grootte tot op de cm nauwkeurig
 • Fotoafdrukken met metallic gloss
 • briljant plexiglas
 • Het ophangframe zit bij de prijs inbegrepen
 • hoek foto op plexiglas pearl
 • Foto's achter plexiglas pearl

  Een afdruk op Pearlpapier achter plexiglas geeft een extra metallic gloss onder het plexiglas. Dit geeft een extra dimensie aan foto's waarin metaal voorkomt of op contrastrijke nachtopnames met lichtbronnen in het beeld. Denk bijvoorbeeld aan astrofotografie. In plaats van een print van uw foto te gebruiken, ontwikkelen we uw foto met de grootste zorg en plaatsen het vervolgens achter het plexiglas. Dit zorgt voor een veel hogere kwaliteit dan de foto direct te printen op het plexiglas of het aluminium achter het plexiglas. Met een glanzende plaat plexiglas creëert u een verbazingwekkende diepte in uw foto en worden kleuren en details versterkt.

  Product details

  papiersoort Fujicolor Crystal Archive DPII Pearl / 220 grams
  bewerking foto verlijmd achter plexiglas / 3mm
  afwerking geplakt op dibond / 3 mm
  inclusief robuust ophangsysteem

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Handig ophangsysteem

  Standaard wordt iedere foto geleverd met een handig ophangsysteem waardoor u uw foto na de bezorging direct op kunt hangen. Ook wordt uw product zorgvuldig ingepakt om onaangename verassingen bij levering te voorkomen. Na bestelling heeft u uw foto op plexiglas binnen zeven werkdagen in huis.

  Geen concessies aan de kwaliteit

  Niet alleen de foto’s zijn van de hoogst denkbare kwaliteit. Ook het plexiglas voor de foto en het dibond achter de foto zijn met zorg uitgekozen. Het plexiglas dat verlijmd wordt aan de foto, is bewerkt met een coating die beschermt tegen UV straling en krassen. De dibond plaat achter de foto beschermt bovendien tegen materiaalvervorming en zorgt voor een stevige constructie. Een foto op plexiglas is bij Gallery Color dan ook een kwaliteitsproduct.

  ophangframe foto op plexiglas glans
 • fotopapier foto op plexiglas Pearl
 • varianten foto op plexiglas

  Made in Holland op traditioneel fotopapier van Fuji

  Door niets uit te besteden en alles zelf te doen, laten wij geen ruimte voor toeval. In het hele proces wordt de kwaliteit gewaarborgd door ervaring die al sinds 1977 in het fotolab aanwezig is. Dit resulteert in een foto op plexiglas waar u nog vele jaren plezier van zult hebben!

  Je foto op plexiglas in glans, mat, pearl of met museumglas!

  Service en kwaliteit gaan hand in hand bij Gallery Color. Naast een prachtige foto op plexiglas, leveren wij standaard een handig ophangsysteem bij iedere foto die u bestelt. Hiermee garanderen we u dat u geen verassingen bij de kassa heeft en dat uw foto op plexiglas snel bij u aan de muur hangt.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.