☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto in lijst

Foto in lijst - Klassieke lijst

20x20 (CM)

vanaf € 136

Met een klassieke lijst om je foto haal je echt een kunstwerk in huis. Een foto achter plexiglas of een foto op dibond is de basis, hieromheen kun je kiezen uit 2 klassieke lijstprofielen. Een glad strak profiel of één met een decoratieve structuur.

 • hoek foto in lijst zwart
 • Klassieke lijst

  De klassieke lijst geeft (zoals de naam al doet vermoeden) een klassieke uitstraling aan je foto. Een 17e eeuwse look. Een breed lijst profiel, zowel glad of met een decoratief patroon.

  Voeg deze lijst toe bij een van de volgende producten:
  • Foto op dibond
  Foto achter plexiglas

  Product details

  Galerielijst
  Klassieke lijst
  Profiel

  Dutch Essential

  Dutch Essential

  Dutch Robbel
  Dutch Robbel

  Kleur

  Zwart (gecoat)
  zwart (gecoat)

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Belichting en ontwikkeling

  De belichting van uw foto’s  doen we op een ZBE Chromira LEDbelichter. De belichting vindt plaats met een continuous tone op een resolutie van 400 dpi. Vervolgens wordt het via het traditionele fotochemische proces ontwikkeld op hoogwaardig fotopapier van Fuji. Hiermee krijgt u de foto in lijst een ongeëvenaarde kwaliteit.

  Kwaliteit waar we trots op zijn

  Gallery Color heeft een jarenlange reputatie opgebouwd in het ontwikkelen van foto’s en het creëren van fotodecoraties. Tevreden klanten staan bij ons voorop. Dit wordt mogelijk gemaakt door nooit concessies te doen aan de technieken en de kwaliteit van de materialen. De lijst waar de foto mee wordt afgewerkt is bijvoorbeeld van robuust hout en afgewerkt met een strakke coating.

  vooraanzicht foto in lijst zwart
 • fotopapier foto in lijst zwart
 • varianten foto in lijst

  Het hele proces in eigen huis

  Door het gehele proces in eigen huis uit te voeren kunnen we op ieder punt in het proces ingrijpen om de kwaliteit te waarborgen. Zo kunt u er van op aan dat u een foto in lijst krijgt waar u lange tijd van kunt genieten. Bovendien kunnen we maatwerk leveren doordat we alles in eigen huis houden.

  Service en levering

  Als uw foto in lijst gereed is dan wordt de decoratie zorgvuldig ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Bovendien wordt de foto in lijst uitgerust met een handig ophangsysteem zodat u direct kunt genieten van uw persoonlijke foto in lijst.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.