Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS

Reseller worden van Gallery Color?

Samenwerking met fotografen

De passie waar we bij Gallery Color mee werken, komt voort uit de kwaliteit die we leveren met onze producten. De basis van deze kwaliteit begint bij de foto. Daarom werken we graag samen met fotografen die fotograferen echt als vakwerk zien.

Binnen deze samenwerking krijg je ruimte om je diensten aan te bieden aan alle bezoekers van onze website door middel van een korte beschrijving en een link naar je website, maar krijg je ook een standaardkorting op de bestellingen die je plaatst.

De beste fotoproducten om je foto te presenteren

We begrijpen dat je als fotograaf alleen op zoek bent naar de allerbeste fotoproducten. Bij Gallery Color kunnen we je deze kwaliteit bieden op verschillende soorten materialen. Van losse afdrukken op echt fotopapier tot een levendige foto op Plexiglas.

We ontwikkelen de foto’s met de uiterste precisie en de meest geavanceerde technieken en verwerken de foto’s vervolgens zorgvuldig op de verschillende materialen. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen die jij van je foto’s vraagt en kun je de mooiste foto’s presenteren op een expositie of je klanten tevreden stellen met geweldige fotoafdrukken.

Ruime ervaring met tentoonstellingen

Gallery Color is al actief sinds 1977 en heeft in de loop der tijd veel ervaring opgedaan met het afdrukken van foto’s, maar ook met het inrichten van tentoonstellingen. Zo kunnen we je advies bieden over het materiaal dat je het beste kunt gebruiken voor een bepaalde foto of over de afwerking van de foto. Op die manier krijg je de beste fotoafdrukken voor je expositie!

De voordelen van ons partner programma

-        Speciale aanbieding voor een eigen Demo pakket

-        Standaard korting op al je bestellingen

-        Een vast contactpersoon die je wensen kent en advies kan geven over de materialen

-        We kunnen de producten rechtstreeks naar klanten sturen (whitelabel)

-        100% tevredenheidsgarantie

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Telefoon: 071 820 02 50
E-mail: [email protected]