☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto op dibond

Foto op dibond - Glans

20x20 (CM)

vanaf € 19

Een foto op een dibond plaat is een unieke manier om uw foto te presenteren. Door de foto glanzend te lamineren wordt uw foto levensecht. Uw foto op foto op dibond wordt met de allerhoogste kwaliteit ontwikkeld en met zorg bewerkt, hierdoor wordt ieder detail zichtbaar. Bovendien is de foto op dibond die wij maken UV bestendig en vormvast.

FOTO OP DIBOND GLANS

 • Prachtige foto met een glanzend laminaat
 • Binnen 7 werkdagen in huis
 • Allerhoogste kwaliteit fotoafdruk
 • Made in Holland
 • Onzichtbaar ophangframe bij de prijs inbegrepen
 • hoek foto op dibond glans
 • Foto's verwerkt op dibond

  Bij Gallery Color ontwikkelen we uw foto alvorens we de foto op het aluminium plakken. Dit maakt uw foto op dibond realistischer en geeft u een eigentijdse wanddecoratie.

  Product details

  papiersoort Fujicolor Crystal Archive Type DPII / 220 grams
  bewerking foto glans gelamineerd
  afwerking geplakt op dibond / 3 mm
  inclusief robuust ophangsysteem

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Service en levering

  Ook bij de bezorging laten we niets aan het toeval over. Door uw bestelling zorgvuldig in te pakken weet u zeker dat u geen onaangename verassing staat te wachten. Door het handige ophangsysteem dat standaard geleverd wordt bij ieder product, kunt u uw foto op dibond bovendien direct ophangen.

  Geen concessies aan de kwaliteit

  Bij Gallery Color staan klanttevredenheid en kwaliteit voorop, daarom doen we op geen enkele wijze concessies aan de kwaliteit van uw product. De platen aluminium die we gebruiken zijn daarom 3 mm dik. Daarnaast is het dibond dat Gallery Color gebruikt vormvast om zo de duurzaamheid te kunnen garanderen. De foto wordt afgewerkt met een transparant laminaat die uw foto beschermt tegen UV straling.

  ophangframe foto op dibond glans
 • fotopapier foto op dibond glans
 • varianten foto op dibond

  Made in Holland

  De kwaliteit komt door onze kennis en vakmanschap. Al sinds 1977. We doen alles zelf, van klantenservice tot het inpakken. Al jaren maken wij foto’s op dibond, ze hangen in veel galeries, musea, kantoren en woonkamers.

  Ontwikkelen van uw foto op traditioneel fotopapier van Fuji

  Hoewel het materiaal dibond uw foto altijd al erg mooi presenteert, ligt de basis van de decoratie in de kwaliteit van de foto. We belichten uw foto dan ook met de allernieuwste LED belichtingstechniek en ontwikkelen op traditionele fotochemische manier. Wij gebruiken hiervoor hoogwaardig fotopapier van Fuji om zo uw foto op foto op aluminium zo realistisch mogelijk te maken.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.