☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  
Foto in lijst

Foto in lijst - Passepartoutlijst

20x20 (CM)

vanaf € 83

De Passepartoutlijst is weer helemaal terug van weggeweest. Deze manier van inlijsten geeft die klassieke look en feel aan je foto. Bij Gallery Color kun je heel gemakkelijk je eigen lijst samenstellen en online bestellen. Upload je foto, kies de maat, het papiersoort en de lijstdikte en kleur. Maak de lijst compleet met het passepartout en het type glas en dan is de bestelling klaar.

 • hoek foto in lijst zwart
 • Passepartoutlijst

  Met deze lijst ligt de foto dicht tegen het glas, maar wordt nog gescheiden door het passepartout wat er tussen zit. Het passepartout heeft een dikte van 2mm en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De maat van het passepartout kun je zelf gemakkelijk aanpassen. We hebben een prachtige selectie van frametypes en kleuren, maar mocht er iets niet tussen zitten, neem dan vooral contact met ons op om de opties te bespreken.

  Voeg deze lijst toe bij een van de volgende producten:
  • Fotoafdrukken
  • Fine Art prints

  Er is keuze uit verschillende kleuren passepartouts.

  passepartouts

  Product details

  Passpartout lijst
  Passepartout lijst
  Profiel

  Witte rand

  1 cm

  2 cm

  5 cm

  Passpartout

  wit

  off-white

  zwart

  Glas

  glas

  glas

  plexiglas

  plexiglas

  museumglas

  museumglas

  Kleur

  Zwart (nerf)
  Zwart (nerf)

  Wit (nerf)
  Wit (nerf)

  blank
  Blank

  Bruin
  Bruin

  Eiken
  Eiken

   

   

   

Gallery Color levert onder andere aan:

 • De mooiste foto's

  Of je nu kiest voor een echte fotoafdruk of een Fine Art print, bij Gallery Color leveren we de allerhoogste kwaliteit. De echte fotoafdrukken worden belicht op een ZBE LEDbelichter. De belichting vindt plaats met een continuous tone op een resolutie van 400 dpi. Vervolgens wordt het via het traditionele fotochemische proces ontwikkeld op hoogwaardig fotopapier van Fuji. Hiermee krijgt u de foto in lijst een ongeëvenaarde kwaliteit. De FineArt Prints worden gemaakt met de beste printer van Epson op preachtig papier van Hahnemuhle of Canson.

  Kwaliteit waar we trots op zijn

  Gallery Color heeft een jarenlange reputatie opgebouwd in het ontwikkelen van foto’s en het creëren van fotodecoraties. Tevreden klanten staan bij ons voorop. Dit wordt mogelijk gemaakt door nooit concessies te doen aan de technieken en de kwaliteit van de materialen.

  vooraanzicht foto in lijst zwart
 • fotopapier foto in lijst zwart
 • varianten foto in lijst

  Het hele proces in eigen huis

  Door het gehele proces in eigen huis uit te voeren kunnen we op ieder punt in het proces ingrijpen om de kwaliteit te waarborgen. Zo kunt u er van op aan dat u een foto in lijst krijgt waar u lange tijd van kunt genieten. Bovendien kunnen we maatwerk leveren doordat we alles in eigen huis houden.

  Service en levering

  Als uw foto in lijst gereed is dan wordt de decoratie zorgvuldig ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Bovendien wordt de foto in lijst uitgerust met een handig ophangsysteem zodat u direct kunt genieten van uw persoonlijke foto in lijst.

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.