☀  Het zonnetje schijnt! Nu 10% korting op alle producten CODE: LENTEKRIEBELS  

Referenties

Taco van der Eb

Fotograaf Taco van der Eb zocht in de jungle van Papoea Nieuw-Guinea naar vluchtelingen en verzetsstrijders uit West-Papoea. Voor zijn Expositie "Toxic Forests"mochten wij de foto's op dibond maken.

Maria Austria Instituut

De laatste Rolleiflex camera die Maria Austria tijdens haar werkzame leven gebruikte, vormt de kern van deze tentoonstelling. In 2015 nam Carla van de Puttelaar deze analoge camera in gebruik om de dialoog aan te gaan met de portretfoto’s van Austria. Zo wil Van de Puttelaar laten zien hoe hedendaagse fotografen inspiratie kunnen putten uit het werk van hun voorgangers. Wij maakten de afdrukken van zowel Maria Austria als die van Carla op Canson Platine Fibre Rag Infinity geplakt op dibond. De expositie was te zien bij het Maria Austria Instituut in de Bazel te Amsterdam

Museum Hilversum

Ter gelegenheid van 30 jaar status aparte van Aruba maakte Raymond Rutting de fototentoonstelling in Gezichten van Aruba in Museum Hilversum.

Wij verzorgden de foto's achter plexiglas voor deze expositie.

Museum Hilversum

Een prachtige expositie van Raymond Rutting en Sacha de Boer in Museum Hilversum.

wij verzorgden de foto's achter plexiglas voor deze expositie.


Cinemec / EMS Films

Tegelijk met de premiere van "De Nieuwe Wildernis" in Cinemec te Ede opende ook een foto-expositie van Ruben Smit, Frans Lanting en André Kuipers.

wij verzorgden de fotoafdrukken achter plexiglas voor deze expositie.


B'Tower project Rotterdam

Het short stay appartementen complex B' Tower in het centrum van Rotterdam, ontworpen door Wiel Arets Architects.

Wij verzorgden de foto's voor de inrichting van de appartementen.


Remco Muntz

In deze serie fotografeert Remco Muntz huisdieren met de ogen van hun eigenaren. Hij hing met deze foto's o.a. bij Walls Gallery in Amsterdam.