Foto in lijst

Foto in lijst - Witte lijst

20x30 (CM)

vanaf € 85

Met een foto in lijst creëert u een decoratie waar u jarenlang van kunt genieten. De witte lijst waar uw foto in komt, is van robuust hout. Bovendien is de lijst afgewerkt met een matte lak, waardoor de houtnerven niet meer zichtbaar zijn. Een strakke, eigentijdse decoratie is dan ook het resultaat van een foto in lijst bij Gallery Color.

FOTO IN WITTE LIJST

 • Een witte lijst van echt hout
 • Echte fotoafdruk achter echt Plexiglas
 • Briljante kleuren
 • Gekozen formaat is de beeldmaat
 • Makkelijk op te hangen
 • hoek foto in lijst wit
 • Ontwikkelde foto in lijst

  Gallery Color is gespecialiseerd in het ontwikkelen van foto’s. Als u een foto in lijst bestelt bij Gallery Color, dan kunt u er dus van op aan dat de foto in de lijst van de best denkbare kwaliteit is. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw fotodecoratie.

  Product details

  Papiersoort Fujicolor Crystal Archive Type DPII / glans / 220 grams
  Bewerking foto verlijmd achter plexiglas / 3mm
  Afwerking geplakt op dibond / 3 mm en ingelijst in witte lijst
  Inclusief robuust ophangsysteem

Gallery Color levert onder andere aan:

 • Kwaliteit als speerpunt

  Door de beste materialen te gebruiken voor zowel uw foto als voor de lijst waarin de foto uiteindelijk komt, kunnen we de beste kwaliteit en klanttevredenheid garanderen. Door de foto’s op professionele wijze te ontwikkelen (en dus niet te printen) wordt de schoonheid van de foto vertaald in een decoratie voor huis of kantoor.

  Foto in lijst - maatwerk

  Omdat we ieder onderdeel van het proces in eigen huis organiseren, kunnen we maatwerk leveren om aan uw specifieke wensen te voldoen. Daarnaast kunnen we op ieder punt van het proces ingrijpen om zo de kwaliteit van uw foto in lijst te kunnen waarborgen.

  vooraanzicht foto in lijst wit
 • fotopapier foto in lijst wit
 • varianten foto in lijst

  Service en levering

  Als de foto in lijst gereed is, dan wordt de foto zorgvuldig klaargemaakt voor verzending. Zo wordt er niets aan het toeval overgelaten en staan u geen onaangename verassingen te wachten als de foto in lijst thuis wordt bezorgd. Bovendien kunt u uw foto in lijst direct ophangen omdat iedere foto in lijst is afgewerkt met een handig ophangsysteem.

  Geen verrassingen bij de kassa

  Onze kwaliteit is standaard, onze producten zijn inclusief een stevig ophangprofiel. Bij ons hoeft u niet voor alles extra te betalen. Wij hanteren een vast bedrag voor de verzending en leveren alles binnen 7 werkdagen. Geen verrassingen bij de kassa!

Formaten en Prijzen

Via deze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Maar omdat wij alles zelf produceren kunnen wij ook maatwerk leveren. We kunnen alles tot 125 x 300 cm. Bel of mail ons, we helpen u graag! Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief verzendkosten.